Uslovi korišćenja

 

-----

 

Pregled:

Ovaj sajt je vođen od strane d.o.o. 'Iskoristi.me'. Kroz sajt, termini “mi”, “nama” i “naše” se odnose na d.o.o. 'Iskoristi.me'. Mi nudimo ovaj sajt, uključujući sve informacije, alatke i servise, Vama kao korisniku, uz uslov da se poštuju pravila privatnosti i uslovi korišćenja sajta.

Posjećujući naš sajt i/ili kupujući nešto od nas, uključujete se u naš “Servis” i prihvatate naše uslove korišćenja (“Uslovi korišćenja”, “Uslov”). Uslovi korišćenja važe za sve korisnike ovog sajta.

Molimo Vas, pročitajte uslove korišćenja kada prvi put dođete na naš sajt. Čim posjetite naš sajt i krenete u određenu aktivnost na njemu, automatski prihvatate Uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete sa našim Uslovima, onda ne možete da koristite naš sajt.

Ukoliko se desi da se na sajtu nađe neka novina, ona odmah uslovljava promjenu Uslova, te ih je korisno pročitati i tada. U svakom trenutku najnovija verzija Uslova korišćenja je dostupna na ovoj stranici. Zadržavamo pravo da mijenjamo, dodajemo ili apdejtujemo Uslove korišćenja ukoliko to zahtijeva neki novi sadržaj na sajtu. Vaša je odgovornost da povremeno pročitate ovu stranicu sajta.

Sekcija 1 – Uslovi onlajn prodavnice

Ne možete koristiti  naše proizvode za neautorizovane i nelegalne radnje, niti za nešto za što je van jurisdikcije naše države (uključujući i autorska prava).

Ne smijete slati viruse i kodove destruktivne i nelegalne prirode.

Povreda Uslova korišćenja odmah uslovljava prekidanje servisa za tog korisnika.

Sekcija 2 – Generalni uslovi

Zadržavamo pravo da odbijemo davanje usluga bilo kome u bilo kom trenutku.

Vaš sadržaj (osim informacije sa kreditne kartice, kada ta opcija plaćanja bude uključena), može biti transportovan preko raznih medijuma koji nijesu enkriptovani: (a) prenosi preko određene mreže; i (b) promjene radi adaptiranja tehničkih promjena . Informacija sa kreditnih kartica je uvijek enkriptovana i zaštićena, tokom bilo kog prenosa.

Sekcija 3 - Tačnost, potpunost i pravovrementost informacije

Mi nismo odgovorni ukoliko je informacija netačna, nekompletna i trenutna. Materijal na ovom sajtu je samo za generalnu informaciju.

Ovaj sajt može sadržati određenu istorijsku informaciju. Istorijska informacija, najčešće, nije trenutna i obijezbijeđena je samo za Vašu referencu. Zadržavamo pravo da mijenjamo sadržaj sajta,  ali nemamo obavezu da apdejtujemo bilo koju informaciju. Vi se slažete da je Vaša odgovornost da posmatrate promjene na sajtu.

Sekcija 4 – Modifikacije usluga i cijena

Cijene naših proizvoda mogu biti predmet promjene, bez obaveze da Vas obavijestimo.

Zadržavamo pravo da, u bilo koje vrijeme, modifikujemo ili prekinemo servis usluga ukoliko se za to poklope parametri nepoštovanja uslova.

Mi ne podliježemo Vama, ili bilo kojoj trećoj strani, za bilo kakve izmjene, promjene cijena, suspenzije ili promjene usluga.

Sekcija 5 – Proizvod ili usluga

Određeni proizvodi ili usluge  mogu biti dostupni samo preko onlajn prodavnice. Ovi proizvodi  imaju limitirane kvantitete i mogu biti predmet povraćaja samo ako zadovoljavalju naša pravila o povraćaju.

Ogroman napor je uključen u to da naši produkti izgledaju što bolje i vidljivije na slikama, sve sa svojim materijalima i bojama. Ipak ne možemo da garantujemo jednak izgled za svakoga, niti da će paleta boja biti vjerodostojna u nekim slučajevima, prije svega zbog različitosti monitora i njihovih podešavanja.

Zadržavamo pravo,  ali nismo obavezni, da limitiramo prodaje nekoj osobi,regiji ili jurisdikciji. Zadržavamo pravo da limitiramo kvantitet produkata određenim osobama, regijama ili jurisdikcijama.  Svi opisi i cijene produkta mogu biti predmet promjene bez obaviještavanja.

Ne možemo da garantujemo da će se kvalitet ili neki od karaktera produkta,  usluga ili informacija Vama svidjeti, ipak to zavisi samo od Vas.

Sekcija 6 – Preciznost naplate i informacija

Zadržavamo pravo da odbijemo Vašu porudžbinu.

Vi se slažete da nam dostavite trenutnu, kompletnu i tačnu informaciju naloga za sve porudžbine u našoj radnji.Slažete se da upotpunjujete Vaš nalog novim informacijama  uključujući mejlove, kartice, datume isticanja i slično, da bi porudžbina mogla biti prihvaćena u maksimalnoj preciznosti.

Za još detalja posjetite naša Pravila o povraćaju

Sekcija 7 – Neobavezne alatke

Može se desiti da Vam damo pristup trećim strankama, nad kojima nemamo nadležnost. Taj pristup je ponekad potreban da bi se izvršila usluga.

Ukoliko Vam treća stranka ponudi neke alatke ili opcije, slažete se da ih prihvatate na Vašu odgovornost. Takođe , u budućnosti, možemo staviti u ponudi nove opcije usluga i nove alatke. Takve nove opcije i alatke odmah spadaju pod Uslove korišćenja.

Sekcija 8 – Linkovi trećih stranki

Određeni sadržaji, produkti i usluge putem naše prodavnice mogu koristiti usluge trećih stranki..

Linkovi trećih stranki Vas redirektuju na sajtove trećih stranki. Mi nismo odgovorni za ispitivanje ili evaluaciju njihovog sadržaja, i nemamo nadležnost niti odgovornost  za bilo kakav materijal ili produkt sa njihovog sajta.

Nismo odgovorni za bilo kakvu štetu nanesenu produktima ili sadržajima sa sajtova trećih stranki. Molimo Vas, pročitajte pažljivo polise i uslove trećih stranki da bi bili sigurni u njihove prakse. Žalbe, poruke i kritike koje se tiču trećih stranki treba uputiti direktno njima.

Sekcija 9 – Komentari korisnika, recenzije i ostalo

Ako, na naš zahtjev, pošaljete određene zahtjeve  ili bez našeg zahtjeva pošaljete kreativne ideje, predloge, planove i ostalo, bilo onlajn, mejlom, ili poštom, ili na neki drugi način, prihvatate da mi možemo bilo kad, bez restrikcije,  kopiramo,objavimo, prevedemo, uredimo  bilo kakav komentar usmjeren ka nama. Nismo u obavezi da (1) u tajnosti sačuvamo komentar; (2) da platimo kompenzaciju za komentar; ili (3) da odgovorimo na komentar.

Mi možemo, ali nemamo obavezu da, monitorimo, uređujemo ili brišemo sadržaj ukoliko utvrdimo (mi) da je taj sadržaj nelegalan, uvredljiv, prijeteći, pogrdan, klevetnički, sramotan ili da krši intelektualnu svojinu određenih stranki.

Slažete se da Vaš komentar ne krši Pravila trećih stranki, uključujući autorska prava, privatnost , ličnost ili ostala lična i proprijetarna prava. Takođe se slažete da Vaš komentar ne sadržava bilo kakav kompjuterski virus ili maliciozan kod koji može dovesti u opasnost sistem i korisnika. Ne smijete koristi lažne mejl adrese, predstavljati se kao neko drugi i odgovorni ste za svaki komentar i njegovu tačnost i prirodu. Komentari korisnikia ne spadaju pod našu odgovornost.

Sekcija 10 – Lična informacija

Vaše dijeljenje privatnih informacija sa nama podliježe pod pravila (polisi) privatnosti.

Sekcija 11 - Greške, nepravilnosti i propusti.

Ponekad, može se desiti da informacija na našem sajtu sadrži greške u kucanju, nepravilnosti ili propuste koji se mogu vezati za proizvod i njegove karakteristike. Zadržavamo pravo da ispravimo greške i da promijenimo i updejtujemo informaciju  koja je netačna.

Sekcija 12 – Zabranjene upotrebe

Osim već pomenutih zabranjenih upotreba u 4-tom odjeljku, zabranjeno je koristiti ovaj sajt za: (a) nelegalne ciljeve; (b) radi nalaženja drugih u cilju davanja nelegalnih usluga; (c) kršenje federalnih, državnih i regionalnih prava; (d) radi kršenja zakona intelektualne svojine (e)  radi maltretiranja, klevete, vrijeđanja osoba na raznim nivoima; (f) radi slanja lažnih informacija; (g) radi slanja virusa, malicioznih kodova, koji na bilo koji način mogu da oštete, uspore sajt, treće stranke ili na bilo koji način spriječe usluge koje ovaj sajt pruža; (h) da prikupljaju ili prate informacije drugih; (i)  za bilo kakve nemoralne usluge; i (j) da se miješaji u sigurnost i bezbjednost sajta. Zadržavamo pravo da ukinemo odnos i uslugu bilo kome ko prekši ove uslove.

Sekcija 13 – Upozorenje o garanciji

Naši produkti trenutno nemaju garanciju, samim time što je u pitanju polovna roba.

U bilo kojem slučaju iskoristi.me, naši direktori, radnici i dostavljači nisu odgovorni  za bilo koju štetu načinjenu nakon trenutka dostave.

Sekcija 14 - Klauzule

U slučaju da se bilo koji dio Uslova korišćenja prekrši , u skladu sa zakonom, tražićemo punu odštetu za štetu koja je načinjena.

Sekcija 15 - Prekid

Ovi Uslovi korišćenja su validni i u efektu, do trenutka prekidanja sa naše strane. Takođe, Vi možete da prekinuti efekat trajanja uslova, ukoliko više ne želite naše usluge.

Ukoliko po našoj procjeni, ne zadovoljite i prekršite dio uslova, možemo prekinuti saradnju bez obaviještenja.

Sekcija 16 – Cijeli dogovor

Naš neuspjeh da primijenimo ili sprovedemo neko pravo ili odredbu ovih uslova korišćenja, ne predstavlja odricanje od tog prava ili odredbe

Ovi uslovi korišćenja, polise i pravila postavljeni na ovom sajtu konstituišu čitav dogovor  između Vas i nas i usmjeravaju Vaše korišćenje naših usluga.

Bilo kakve dvosmislenosti u tumačenju naših uslova neče biti konstruisano protiv nas.

Sekcija 19 – Promijene Uslova korišćenja

Možete da pogledate aktuelne Uslove korišćenja uvijek na ovoj stranici.

Zadžavamo pravo da mijenjamo, apdejtujemo uslove korišćenja.

Sekcija 20 – Kontakt informacija

Pitanja o Uslovima korišćenja pošaljite na mejl koji je na stranici O nama.

--------------------------------------

 

Newsletter

Ako želiš da budeš u toku, upiši svoj mejl ovdje.