Izjava o privatnosti


----

SEKCIJA 1 - Što radimo sa Vašom informacijom?

Kada kupite nešto iz naše radnje, kao dio procesa kupovine i prodaje, mi sakupljamo informacije koje su nam date, kao što su adresa, ime ili mejl.
Kada pretražujete našu radnju, mi automatski primamo internet protokol Vaše IP adrese koji nam daje potrebne informacije koji nam pomažu u otkrivanju operativnih sistema i web pretraživača. Mejl marketing: Sa Vašom dozvolom, slali bi smo Vam mejlove o novim proizvodima i novim dešavanjima u našoj radnji.


SEKCIJA 2 - Saglasnost

Kako dobijate moju saglasnost?
Kada nam date ličnu informaciju u toku transakcije, verifikujete Vašu karticu, i pošaljete porudžbinu, dogovorite način isporuke, dali ste nam saglasnost da prikupimo tu informaciju i da je iskoristimo samo za taj specifičan (Vaš) zahtjev.
Ako Vas pitamo za ličnu informaciju zbog drugog razloga, npr. marketing, mi ćemo Vas ili direktno pitati za saglasnost, ili Vam pružiti priliku da odbijete.

Kako brišem datu saglasnost?
Ukoliko se predomislite u vezi saglasnosti, možete da poništite datu saglasnost da Vas kontaktiramo preko mejla, bilo kad, tako što ćete nas kontaktirati na kontakt mejl, ili preko nekih od brojeva koji su dati na stranici ''O Nama'' .SEKCIJA 3 - Objelodanjivanje

Informacije se mogu objelodaniti ukoliko je to zatraženo zakonom i ukoliko se prekrše Uslovi o korišćenju.

SEKCIJA 4 - Shopify

Domaćin naše prodavnice je Shopify Inc. Oni su provajderi platforme naše e-prodavnice, platforme koja omogućava proces kupovine. 
Vaša informacija je sačuvana na Shopify serveru, koji je zaštićen firewall-om.

PLAĆANJE:

U suštini, provajderi treće strane koje mi koristimo (Paypal, 2Checkout)  uzimaće i objelodanjivati samo one informacije koje su im potrebne da bi izvršili servis za koji su angažovani (transakciju novca).
Ipak, određeni provajderi imaji svoja pravila o privatnosti, koja mogu biti drugačija od naših. Za ove provajdere, preporučujemo  da pročitate njihove polise o privatnosti da bi bolje razumjeli manir u kojem oni posluju i bolje razumjeli sistem transakcija.

Kada ste redirektovani (u zadnjem koraku kupovine) na sajt provajdera (Paypal ili 2Checkout), kratkoročno prelazite na njihovu polisu o privatnosti.


Linkovi:
Kada kliknete na neke linkove na našem sajtu, i pređete na njihov sajt, takođe prelazite na njihova pravila o privatnosti.

SEKCIJA 5 - Sigurnost

Da bi zaštitili Vašu privatnost, određene mjere predostrožnosti i provjerene prakse industrije su odabrane, da bi se osigurali da informacija nije izgubljena, preuzeta ili uništena. Kada nam povjerite informacije sa Vaše kartice, ona se enkriptuje koristeći sigurni SSL protokol i čuva sa AES-256 enkripcijom. Pratimo sve  PCI-DSS protokole i metode koji zadovoljavaju sve potrebe e-industrije.

SEKCIJA 6 - Kolačići

Evo lista kolačića koje koristimo, tako da možete da izaberete, ukoliko želite, da ih isključite:
_session_id, unique token, sessional,

_shopify_visit, no data held

_shopify_uniq, no data held

cart, unique token

_secure_session_id

storefront_digest

SEKCIJA 7 – Promjene polise privatnosti

Zadržavamo pravo da promijenimo djelove polise privatnosti, zato savjetujemo da ih čitate često. Promjene koje se dese stupaju na scenu onog trenutka kada se objave na sajtu. Naravno, svi koji dozvole obavještenja preko mejla, biće obaviješteni o bilo kakvoj promjeni.


Pitanja i informacije

Ukoliko želite da: pristupite, ispravite ili izbrišete bilo kakvu informaciju o vama, jednostavno nas kontaktirajte na nekom od datih kontakata na stranici O nama. 

Newsletter

Ako želiš da budeš u toku, upiši svoj mejl ovdje.